Maatwerk

Blijft u maar zoeken naar die ene speciale kast maar kan u hem niet vinden? Heeft u een hoekje of nis in huis waar een op maat gemaakte kast uitkomst zou bieden? Dan bent u bij Maison Avenue aan het juiste adres. 

 

Wellicht heeft u zelf al ideeën of een schets gemaakt? Tijdens een persoonlijk gesprek luister ik goed naar uw eisen en wensen. Naar aanleiding daarvan maak ik een 3D tekening zodat u een zeer realistisch beeld krijgt van hoe het meubel eruit zal komen te zien. Deze kunnen we desgewenst nog wat bijschaven en tenslotte door een professionele interieurbouwer laten maken. 

 

Ik vind het zeer belangrijk dat alles tot in de puntjes klopt, daarom let ik heel goed op details. Past het meubel bij de rest van het interieur? Welk materiaal kan er het beste gebruikt worden? Wat voor handgrepen moeten erop komen? Pas als alles klopt en u blij bent met het resultaat ben ik tevreden!

 

Bent u ook zo gek op die nostalgische kooldraadlamp? Hij geeft gezellig warm licht en is een echte eyecatcher in uw interieur.

Maison Avenue maakt een ontwerp voor u op maat. Informeer naar de mogelijkheden.

Volg ons via pinterest, Facebook en instagram!